Sunday 4 September 2011

Husmor of Honor Klänningar

Så, är din lillasyster binda knut. Och du är hennes husmor av ära. Du kunde inte vara lyckligare! Nu är allt du måste bestämma vilken som ska plocka från de många husmor av ära klänningar som är översvämning i butik! Denna artikel kommer att hjälpa dig att bestämma!
När du är där ute, prova på olika klänningar tills du hittar den perfekta en Tänk på följande saker i åtanke. Det kommer ge dig en snabb och säker resultat!
Tips för att köpa Perfekt Matron of Honor Klänningar, Var uppmärksam på dessa tips och du kommer att se fantastisk på den stora dagen! När allt du kanske måste ge en husmor av ära tal. Så här går.
Mönster: Först en mild verkligheten. Du husmor av ära (hur hårt det än kan låta, det är sant!) INTE brudtärna! Du är antingen gifta eller du är äldre än brud. Så, inse det! Det är dags att släppa taget om krusiduller och tofsar! Ägna sig åt en enkel men elegant mönster. Sofistikerade är nyckeln när det gäller att vara föreståndarinnan av heder. Du är höger till bruden. Man måste se fantastisk på bröllopet. Och som inte kommer att hända om du är gömd i volanger!
Längd: bäst längd husmor av ära klänningar är te längd eller fulla längd. Undvik en klänning som slutar över knäna. Det bara inte verkar mycket "matronly".
Färg: Gå in för ljusa färger som lila, baby rosa eller persikan. En väl organiserad kontrast i färger fungerar alldeles utmärkt också. Du kan åka in för djupt rött eller Deep Purple! Håll bröllop tema i åtanke innan du köper din husmor av ära klänningen. Undvika allt som kommer att kollidera häftigt med brudens bröllopsklänning. En annan sak du måste tänka på är färgen på tärnornas klänningar! En brudtärna klänning ibland annorlunda än tärnornas klänningarna. Du, som föreståndarinnan av heder, kan använda detta till din fördel. Använd samma färg men en helt annan mönster eller ett annat mönster och färg helt och hållet! Bara hålla bruden i slingan om ditt "experiment".
Tillbehör: När det gäller bröllop tillbehör berörda, husmor av ära klänningar "kan Hitta passande tärnornas. Men om du kommer att lämna ringen till bruden, (det kan vara en brudtärna OCH en husmor av ära), då, en liten handväska, som matchar resten av klädsel kommer att fungera alldeles utmärkt.
Fit: Ingenting utstrålar självförtroende och balans som en kvinna i en väl utrustad klänning. Endast kvinna som bär som perfekt passande klänning kan känna det! Så se till att din klänning är skuren och fållade på alla nödvändiga ställen. Undvika en ombonad fitting dress. Kontrollera lösa trådar och poppar stift. Om du är gravid, oroa dig inte, det finns butiker som säljer plus size husmor av ära klänningar också! Bara sätta en på och du kommer lysa som aldrig förr!
Kostnad: Du, precis som alla goda och ansvarsfulla husmor av ära, kommer att betala för husmor av klänningen från din egen ficka. Det kan vara till både fördel och nackdel: Det är en av dina arbetsuppgifter, bland annat tullar bröllopsplanering, att samråda med bruden om vilken typ av klänning som hon vill att du ska bära. Oavsett om hon vill ha en husmor av ära klänning eller en enkel te längd klänning. Sedan kan du bestämma hur mycket spenderar. Om hon tar dig till en plats som hon själv valt, då du har lite eller inget att säga. Men om hon lämnar det upp till dig, det finns massor av butiker som erbjuder billiga husmor av ära klänningar. Bara för att de är billiga betyder inte att de är fula. Handla online, där du utnyttja bra erbjudanden på utsökt chic husmor av ära klänningarna?
Det var några grundläggande tips för att plocka ut husmor av ära klänningar. Hoppas att de hjälpte! Gå vidare och skaffa dig en vacker dräkt för att komplettera den läckra brud!

No comments:

Post a Comment