Saturday 17 September 2011

Spider Flower

Utseende av höga starka, lummig stjälkar, försedda med långa vinka ståndaren av blommor som påminner om ett spindel, vad karaktäriserar cleome (spider blomma eller spindel växt). Då säsong gynnar kan spindel plantorna är ett tillväxten cirka 6 fötter och när den planteras mer nummer, de förefaller visas som blommar shrubbery med 8-tum bollar av blommor. Anläggningen kan ge rosa, vita eller lila spindel blommor med fyra kronblad och sex långa ståndare. Spider växter är populära som prydnadsväxter och fungerar bäst när den planteras bakom rabatter.
Spider Flower Facts
Låt oss börja med lite grundläggande information om spindeln blomman. Anläggningen är årliga och blommorna har förmåga till anpassning till egna frö mycket framgångsrikt. Denna funktion kan göra dem invasiv och därför måste ha strikt kontroll.
Belysning krav för spindeln blomman växa inkluderar full sol till ljus skugga. När det gäller vattning av anläggningen, är det viktigt att minnas att det är bland de törstiga växt. Regelbunden vattning mellan torrperioder är nödvändigt för att säkerställa god tillväxt och en sund blommande växt. Marken krav är inte så speciell, eftersom fabriken har väl i de flesta typer med god dränering och neutralt pH balansen.
För växande spindel blommor, är det lämpligt att börja med sådd inomhus 4 veckor innan sista frosten. Frön kan också sått utomhus, men efter frosten säsong. 10 dagar, är generellt den tid som krävs för fröna att gro, och inte nämna, fröna behöver ljus för detta. Så, sugga dem med ett lätt tryck ner i jorden. Kom ihåg att uppge ett utrymme på 1 fot mellan växterna. Som nämnts, spindel blommor har en förmåga att reseed sig lätt. Om du nyper fröna när de växer, kommer det att resultera i produktion bushier växter.
Värme och torrt väder båda tolereras av dessa anläggningar och de ser bra ut även under sommarmånaderna. Spider växterna bäst om inte förvaras nära dörrar eller fönster, eftersom de har en musky arom som kan vara obehagliga för många. De kan vara beroende av att få blötläggas i varmt vatten så att de kan göras för utmärkta snittblommor. Mycket få fall inträffar när ett spindel blommor få besväras av skadedjur och sjukdomar. De kan dock vara av starka vindar och kolibrier.
Taller stjälkar av blommorna tenderar att växa tunna nederst, så de kan kräva uppbindning. Medan vissa stammar kan inte kräva utsättning, men det är lämpligt att plantera lågväxande växter i deras närhet som de också tenderar att uppnå en spinkig tillväxt. Använd handskar eller andra beläggningar medan hantering dessa blommor, eftersom deras stjälkar är extremt taggiga. Dessa blommor ser bäst ut om att växa i små klumpar. Så, om du märker individuella växter börja bilda grenar från huvudstammen och tar på sig en yvig utseende, så är det bättre att beskära dem tillbaka till huvudstammen.
Vad jag nämnde inte ovan var ungefär vad som är känt som röda blommor spindel lilja. Blommorna blommar på toppen av alla dess stam, under september månad. Anläggningen producerar 6-8 röda blommor, som har en passiv tillväxt och blommar samtidigt. Den bästa funktionen av växten som lockar mest folk, är om alla dessa individuella blommor är en grupp och visas som en stor blomma. Anläggningen är försedd röda ståndare som växer så fina och fina röda ögonfransar.
Läsa mer på:; Giftiga prydnadsväxter, Rumsväxter; För den som vill veta om spindel blomma innebörd får veta att blomman betyder "RYMMA med mig! ' Vissa kan också ha en tänkt listan över spindel blommor. Tja, är listan inte så lång och endast omfattar den vita spindel blomma (Grevillea albiflora), den grå spindel blomma (Grevillea buxifolia), den röda spindel blomma (Grevillea oleoides), den gröna spindel blomma (Grevillea mucronulata) och rosa spindel blomma (Grevillea sericea). Alla dessa olika typer tillhöra de australiska släktet Grevillea.
För att lämna er med en sista anmärkning, måste du tänka innan allt en spindel blomma i ditt hem om du har barn och husdjur. Detta beror på det faktum att anläggningen är ett av de giftiga krukväxter som kan drabba obehagliga symtom vid förtäring. Annars är blomman en vacker naturlig prydnad som tillför mer till stämningen på din inomhus eller utomhus.

No comments:

Post a Comment