Tuesday 20 September 2011

Badrum Väggpaneler

Dekorerade väggar kan du klä upp ditt badrum på ett vackert sätt. Även keramiska plattor är en av de mest populära sätten att göra upp i badrummet väggarna, de ofta gör en gammal, sliten ser till ditt badrum, inom några år av installationen. Anledningen är fogen mellan kakel startar att missfärgas och börjar se smutsig. Å andra sidan, badrum väggpaneler hålla ditt badrum glänsande i många år. Väggpaneler för badrum finns i en mängd stilar och material, så att du lätt kan matcha dem med resten av inredningen i ditt hus.
Stilar i badrum väggpaneler
Fullständig väggpaneler; Badrum väggpaneler kommit som 4 x 8 meter duk, som oftast redan färdig. Full väggpaneler omfattar täcker väggar badrum med väggpaneler, från golv till tak. Det skapar en mycket jämn och sömlös leta efter badrummet väggarna. Väggpaneler är ofta limmas på väggarna med hjälp av snickarens lim.
TRÄPANEL, TRÄPANEL är en typ av badrummet väggpaneler där panelerna delvis täcka badrummet väggarna. Den nedre halvan är täckt med paneler, medan den övre halvan är kvar målade eller tapetserade väggen. Detta är en cool sätt att peppa upp utseendet på en vanlig, tråkig badrum inredning. Den dekorativa panelen kompletterar slätten titta på den övre halvan.
Bibliotek; Biblioteket stilen badrum väggpaneler omfattar hängande små fyrkanter av väggpaneler. En ram sitter i gapet mellan två rutor. Detta skapar en schackrutiga som mönster på badrummet väggarna. Denna stil är uppkallad efter biblioteket eftersom det är mest vanligt förekommande i bibliotek och studier.
Material i badrum väggpaneler
Trä; Trä är det mest klassiska och eleganta material tillgängligt för paneler badrum vägg. Det är robust och ger stabilitet till badrummet väggarna. Fin kvalitet träpanel ger god motståndskraft mot fukt. Träpanel finns i olika kornstorlek och färger, så att du kan välja din favorit träslag. Träpanel är lite dyrare än de andra material väggpaneler. Mer om träpanel på väggar.
Plast, Plast ger den mest hållbara alternativet bland tillgängliga material för badrum väggpaneler. Den är vattentät och resistent mot de flesta badrummet rengöringskemikalier och blekmedel som används vid badrummet. Den finns i otaliga modeller och mönster. UPVS ark finns i berg mönster, marmor mönster, träslag med varierande kornstorlekar, mosaik mönster, etc. De finns också i enkla, släta färger för en sofistikerad look.
Hur man Välj Material för paneler badrumsväggen
Samtidigt välja väggpaneler för badrum man måste alltid tänka funktionalitet panelerna. Även är rutor mest till för dekorativ effekt måste man inte bortse användbarheten faktor. Väggpaneler skall vara vattenbeständig till varje pris. Vattentät badrum väggpaneler kan motstå mjöldagg, mögeltillväxt på ett bättre sätt. Dessutom är det ett måste att materialet framgångsrikt klarar stora temperaturvariationer i badrummet. Ångan utbrott ur duschen ofta försämras tillståndet i dekorativa väggpaneler. Därför bör materialet kunna klara ånga också. Vissa rengöringsprodukter ämnen som använts i badrummet kan leda till för tidig vittring av badrummet paneler. Därför samtidigt köper skivor badrumsväggen, se till att materialet är beständigt mot rengöringsmedel och blekmedel.
Läs mer på: Design Idéer för badrum Väggar och Golv Kakel, väggpaneler mallar, kan således badrum väggpaneler lägga mycket att inredningen i ditt badrum. Du kan installera före färdiga ark själv eller så kan du söka professionell hjälp. Ofta kan de leverantörer ordna arbete för att installera blad i ditt badrum.

No comments:

Post a Comment