Friday 9 September 2011

Möbler målningstekniker

Måla möbler är en enkel och lätt metod som kan förbättra utseendet på en gammal möbel. Samtidigt kan målade möbler öka den övergripande inredning av huset. Möblerna i våra hem är mestadels består olika material. Att ge ett enhetligt utseende för alla dem är ganska utmanande uppgift. Du kan uppnå detta genom att använda vissa tekniker möbler målning
Möbler Måleri Idéer
Målningstekniker som ges här är bara några intressanta idéer för att dekorera möbler och göra dem attraktiva. Några av de mest populära teknikerna möbler målning som ger ett unikt utseende på möbler är följande:
Antika Titta: Med denna metod försöker man att uppnå ett antika möbler utseende. Ett antal lager av färg används för denna typ av effekt. Detta kan skapas genom ett antal lager färg. Du kan använda tre olika färger av färg för detta ändamål. Ansök första lagret av färg och låta den torka upp helt. Sedan tillämpa andra skiktet med en annan kulör. När den andra pälsen är torr, då sand vissa ytor på möbler för att avslöja underliggande färg. Till exempel på en stol armarna förlorar maximal färg. Därför kan du slipa armstöden. Använd den tredje lacken endast i vissa mindre områden som kanter som tecken på åldrande. Val av rätt typ av färg kombination är mycket viktig för detta ändamål. Istället för några ljusa färger, använda några dämpade färger.
Shabby Titta: Som namnet antyder, en sliten är olycklig titta ges till möbler. Tillämpning av glasyr kommer att hjälpa dig att uppnå detta utseende. För det första måste du använda en oljebaserad färg för att bilda baslack. För detta kan du välja någon ljus färg som benvitt, blekt gul eller rosa. När denna färg har torkat upp ordentligt, glasyren färgen appliceras. Vanligtvis nyanser PF brunt väljs. En glasyr bereds genom att späda en vattenbaserad färg genom att blanda lite vatten i det. Applicera första lagret glasyr över hela den nyligen målat möbler och låt det torka under en tid. Ta sedan en mjuk trasa och fuktiga det lätt och gnugga den över glasyr. Spår av glasyr som samlas in i kurvorna och sprickor kommer att visa effekterna av befolkningens åldrande. Efter det första skiktet om du tycker att glasyren är inte märkbar, då kan du lägga till fler antal färgskikt.
Fet Look: När du är redo att experimentera med utseendet på möbler, så har du flera alternativ med dig. Du kan använda tre olika nyanser av samma färg och använda dem i olika delar av möbler. Håll ljust på väl synlig delar och mörkare toner för hörn områden i möbler. Du kan använda ljusa neonfärger i olika nyanser för ett djärvt utseende. Måla benen på möbler med en färg som kontrast till färgen på sätet och ryggstödet. Ge ett unikt utseende på framsidan av Påklädaren genom att måla olika färger på varje lådor. En annan idé är att hålla en stark bas färg som flerfärgad bilder av olika former och storlekar är målade. Använd latexfärg pennor eller stenciler för att skapa sådana mönster. Läs mer på idéer måla möbler.
Hoppas dessa möbler målningstekniker hjälper dig att få en kort beskrivning om vad som väntar från lack. Du bör alltid använda din kreativa sinne för att komma med fler intressanta idéer möbler målning som passar din smak. Slutligen skulle jag vilja ge dig några tips möbler målning. Medan måla möbler, börja arbeta uppifrån och neråt. Det är lämpligt att använda en primer före applicering av färgen, eftersom det hjälper att färgen följer väl till ytan. Håll arbetsområdet bra ventilerat eller annat du kan känna kvävas. Täck golvet i arbetsområdet med gamla tidningar eller trasor släppa att skydda den från droppande färg.

No comments:

Post a Comment