Thursday 29 September 2011

Tejping Gips Joints

När du är klar med hängning Gips, är nästa steg tejpning drywall leder. Processen är en del av drywall efterbehandling. Detta görs för att mörklägga gemensamma linjer som bildas där två angränsande gipsskivor möta varandra. Det kommer därför att säkerställa en smidig, fin finish för gips. Finns det två olika typer av drywall band som kan användas för detta ändamål. En är självhäftande glasfiber band och den andra är vanligt papper tillbaka bandet. Fördelen av glasfiber tejp är att det är direkt kan klistrats över drywall dock utan att den drywall förening och så man kan avsluta inspelningen jobbet snabbare. Men fastnar det inte bra om drywall ytan inte är fri från damm eller är våt. Å andra sidan ger hålremsa en utmärkt vidhäftning. Därför de flesta proffsen föredrar använda papperstejp.
Hur du använder Gips tejp på lederna?
För korrekt inspelningen av gips, kommer du att samla några utrustning för uppgiften. De är: Gips hålremsa, Gips knivar av olika bredd, fogmassa och medelstora slippapper. När du är klar med alla poster, följ steg tejpning drywall steg instruktionerna nedan:
Steg # 1: Först och främst måste du förbereda den färdiga mixen fogmassa enligt anvisningarna från tillverkaren. Ta en drywall kniv av 5-tums bredd och använda den för att sprida den gemensamma föreningen över drywall söm i ett tunt jämnt lager. Sprida det på båda sidor på ett sådant sätt att den kan täcka bredden av det gemensamma bandet.
Steg # 2: Mått längden av det gemensamma och skär drywall bandet därefter. Du kan ta mätningen före tillämpning av lera. Placera bandet på tillämpad sammansatt och tryck det försiktigt genom att flytta en gipsvägg kniv över den. Således överstiger sammansatta kommer att komma ut från under tejpen. Det kommer också att förhindra att luft bubblor under tejpen eftersom dessa bubblor kan lossa bandet i framtiden.
Steg # 3: Låt den sammansatta nuvarande under tejpen torkar över natten. Sedan applicera ett nytt tunt lager sammansatta på ytan av de nyligen tillämpade gemensamma bandet för att täcka upp det. Låt den här kappan torka upp för de närmaste 24 timmarna och tillämpa andra skikt som bör spridas upp till 6 inches på båda sidorna. Vet mer om hur man gyttja drywall.
Steg # 4: Om den andra pälsen torkar och man upptäcker att bandet är fortfarande lite syns så har lagt ytterligare ett lager compound över det och sprider ut den 10 inches på båda sidor. Efter det sista lagret av sammansatta är torr, kolla ut för några klumpar av fogmassa på lederna. Om du finner några knackar dem med hjälp av drywall kniven. Sanden den grova yta förening med ett medium sand slippapper för att få en slät yta.
Steg # 5: Du måste följa samma teknik för att tejpa gipsvägg lederna på den plana ytan och sedan vidare till band på insidan och utsidan av hörnen. Processen med att tejpa de inre hörnen är mer eller mindre samma. Applicera den sammansatta på båda sidorna av det inre hörnet jämnt. Skär bandet enligt längden och vik den längden och tryck över leran. En sak som måste tas om hand medan placera tejpen på gips är att det ska vara centrerad riktigt i hörnet. Av detta skäl har luckan gjorts gjorts. Utsidan hörn är först täckt med metall hörn eller hörn pärla istället för band. Då både inre hörnen samt yttre hörn är klädda med tre lager förening där varje lager används när den föregående är torr. Den följs av slipning av hörnen.
Läs mer på:; Gips installation, hur man hänga Gips; Gips Installation Tips och tekniker; Hoppas ni har en klar idé om hur man leder band drywall. Efter tejpning drywall leder, du måste täcka upp alla skruv och spikhuvuden med lera. Då ska du hålla drywall orörd i en vecka så att drywall förening torkar upp ordentligt. Avslutningsvis har ett lager primer tillämpas vilket fungerar som ett bra tätningsmedel och hindra att färgen från att bli absorberas i gips.

No comments:

Post a Comment