Tuesday 13 September 2011

Lila blomma Namn

Lila och blå blommor har blivit ett av mest eftertraktade blommor bland trädgårdsmästare. I stället för att hålla sig till den vanliga rosa och rödaktiga skugga blommande växter, mest amatörer föredrar att skapa en färg mönster med varierande färgade blomningar. Att inte försumma lila färg bröllop blommor, som är favorit brud blommor för många. Därför har efterfrågan på dessa levande färgade blommor ökat avsevärt de blommiga branschen. Följande information är en kort om populär lila blommor för trädgård och förteckning över lila blomma namn.
Lista över lila blomma namn
I äldre tider, symboliserar lila adeln och rikedom, och därmed blommor i olika nyanser av lila bärs endast av kungliga personer. Per dag, lila blommor utse kreativitet, värdighet och visdom. De är ofta förknippas med kärlek och romantik. Vid användning i bröllop eller andra speciella ceremonier, lägger andlighet till tillfälle. Här är jag lista några av lila blomma namn som du skulle älska att veta:; Digitalis; Clematis; Purple hortensia; Petunia; Hosta; Orkidéer; Penstemon; Rhododendron; Saffran krokus; Million bells; Pansy blomning; Lobelia; Allium; Geranium , Eryngium, blåsippa, Nymphaea, Lavendel, Rudbeckia, Candytuff, bolltistel; Cardinal blomma, lila tulpaner, Bachelor-knappen, Impatiens, Verbena, Lilac, Gladiolus, Wisteria, Lupine, Lejongap, Purple Hibiscus, Cyclamen, Syringa, Campanula, Purple Statice; Tulpaner; Creeping flox; Dendrobium; Purple rosor; Populära Purple Flowers
Lila blommande växter odlas antingen rabatter eller gränser. Oavsett vilket du har valt, de kommer att lägga till en unik touch till din landskap design. Innan lägga en lila blomma trädgård, samla information om härdiga sorter och deras krav tillväxt. Diskuteras nedan är några av de populära lila blommor, som du kan överväga plantera i din trädgård:
Lila Aster, höra till Asteraceae familjen, liknar aster blomma daisy i blomning form och finns i olika färger inklusive lila. Det är en perenn lila blomma som växer bäst i fullt solbelysta områden. Blomningen storlek kan vara liten (1 tum i diameter) eller stor (5 tum diameter) med en genomsnittlig anläggning höjd av ca 2 meter.
Morning Glory, Morning Glory är en mycket härdig vinstocken, som ofta anses vara en invaderande ogräs by landscapers. Så kan du föreställa anpassningsförmåga av detta vin på något växande skick. Ömtåliga blommar öppna i början av morgonen att vissna vid slutet av dagen. Morgon härlighet är utmärkt för odling i närheten spaljé och väggar trädgård. Vet mer om lila faller blommor.
Passion Flower; En allmänt ökat klättring vinstocken, passionsblomma visar sig vara en mycket giftig växt. Extremt vacker med en unik blomma, kan du odla i sommar blomma i kruka eller i trädgårdsjord. Krävs allt större förutsättningar för passionsblomman är väl dränerad mark, i direkt solljus, måttlig vattning och skydd mot frost.
Lila Salvia; Love att titta på fjärilar och bin i din blomma trädgård, är lila salvia det ultimata valet för planteringar. Den växer bäst i områden som får full solljus. I likhet med andra salvia sorter, utvecklar lila salvia till en höjd av ca 2-3 meter och ger långa blomställning. Du kan plantera det i grupperna i rabatterna.
Agapanthus även känt som Lily of the nile ger det vackra, klot formade blommor med vitaktiga och lila buketter. Det finns ingen sann stjälken och bladen uppstår direkt från de köttiga rötter. Varje stjälk försedd med en iögonfallande blomma huvudet. För växande den lila färgen blomma, måste du väl tömma rik jord och full sol. Du kan läsa mer om lila blommande växter och lila blommande träd.
Med denna information om lila blomman namn och alla om den populära blomman växter, jag hoppas du kommer att kunna välja blomningar av dina intressen och skapa en himmelsk vacker blomma trädgård att alla skulle älska. Du kan också gåva lila blommor till dina nära och kära att förmedla ditt beundran och stolthet för dem.

2 comments: