Thursday 8 September 2011

Varför Män fuskar med sina flickvänner

Vem är fel är det när en man är otrogen mot sin flickvän? Är det killen eller har flickvän gör något för att få honom att ta detta steg? Vi kan inte bara basera hela frågan varför man fuskar på sina flickvänner till bara en person i just relationen. Det är sant att det finns ingen ursäkt för otrohet och alla människor, på ett eller annat, vet att otrohet med din flickvän eller fru är fel. Sedan åldrar, har vi fått lära dygder monogami, men många killar hamnar otrogen mot sin partner. Men varför? Vad är behovet att göra något som bara kommer att medföra smärta, skada och ibland slut på en vacker relation du valde att delta?
Självklart finns det ingen svaret på denna och antagligen att det är svårt för någon att vettigt av det, någonsin. Skulle du föredra om jag skyllde det på gener? Många störda relationer befinner sig i händerna på fusk, ett enklare alternativ till att bära den börda att bryta upp. Visst känns en upplösning som en quick fix för skull paret, men hur är det tid innan det? Är vi, (män i denna fråga, även om jag tror att även kvinnor fuskar med sina pojkvänner) genetiskt predisponerade att fuska på varandra? Är det då så svårt för två människor att vara i ett förhållande och att det ska fungera, utan en och annan slip-ups? Jag antar att jag kan hålla ställa hundratals frågor och ändå vara förvirrad varför man fuskar på sina flickvänner.
Som gift kvinna, även jag ibland plågas av frågan varför man fuskar på sina fruar. Få av mina vänner, som antingen har hört eller varit i en sådan situation skulle diskutera med mig de skäl varför gör man fuskar med sina flickvänner och fruar. Några skäl Jag instämmer helt, som många av er skulle också när du läser dem i denna artikel och några anledningar verkligen tog mig tillbaka. Som jag nämnde tidigare, det är inte bara en person i ett förhållande som gör denna misstag eller är det enda skälet till äktenskapsbrott. Så, vad är dessa orsaker trots allt? Kan vi göra ett argument som vissa män faktiskt fuska på grund av rättmätiga skäl? Bara ett sätt att ta reda på.
Reasons Why man fuskar
Vi tror alla att de mest uppenbara och vanligaste skälen till varför man fuskar på deras flickvänner är bristen på fysisk närhet. Kvinnor som inte är fysiskt tillgängliga tenderar att hitta sin partner söker fysisk närhet annat håll. Men det är inte den enda anledningen till fusk i relationer. Hur skulle du reagera om jag sa att man inte kan i själva verket mer än det uppenbara sexuella skäl att vara otrogen? Varför inte vi går igenom var och en av dem och se hur det kokkärl ut.
Anledning # 1 - Han inte älskar dig längre, tappat intresset för någon är en vanlig orsak att söka efter kärlek utanför. Inte nödvändigtvis kärlek, men känslan av att vara önskade är lämpligare. Efter att ha varit ihop så länge, kan bena sätt att vara riktigt smärtsamt och radikala. Han har blivit bekväm med dig, som du vet hans sympatier och antipatier, är du där för honom när han behöver dig, och viktigast, eftersom han redan har en flickvän, kommer han inte måste gå igenom hela dating processen igen. Därför stället för att separera, väljer att han att hitta fysiska tillfredsställelse någon annanstans. Eftersom flickvän inte slå honom längre, finner han möjlighet att tillfredsställa sin aptit sex med någon annan.
Anledning # 2 - Vissa kvinnor låta dem fuska, Let's vara ärlig här, skulle inte alla kvinnor vara starka och villig nog att få ut av en olycklig relation. Det finns de som lätt / snabbt förlåta män för att vara otrogen mot dem. Kanske är att vara ensam som skrämmer dem mest och de finner förlåtande som en mycket enklare alternativ. Jag slår vad om det finns kvinnor som även på sig skulden för sina partners otrohet. Och därmed försöker de hitta sätt och åtgärder för att förbättra redan bruten relation. Det enkla faktum att du låter din man få ur knipan, en gång kommer bara ge mer bekymmer. Betydelse, en gång en fuskare, vem vet, alltid en fuskare.
Anledning # 3 - möjlighet just presenterat självt; Ett klassiskt fall av män bara inte kan säga nej till sex. Nu ska jag menar inte att ett kille oupphörligen is tjatade med sexuella erbjudanden med alla kvinnor han ser, uppfyller eller vet. Men vissa oförutsedda omständigheter eller oemotståndlig utsikterna är svåra att ignorera. Det kan vara vem som helst, en ex-flickvän eller några random brud från en bar träffade han igår kväll. Vissa killar se på detta som en gång i en unik affär där ingen, förutom dem, skulle finna ut om detta. Eller bara en frestelse som aldrig kan presentera sig igen.
Reason # 4 - Hans ego får en ökad, det finns män som känner ett behov att lyfta deras självkänsla, genom att lära sig att det finns kvinnor därute som fortfarande hitta dem sexuellt och attraktiv. Detta inträffar oftast med långsiktiga relationer, där män tenderar att ifrågasätta deras fysiska säljbarhet. Och på så sätt leder det få av dem för att så sin smygande flyghavre. Slutsats sådana tänkande, efter män som upptäcker att de är, kan komma tillbaka i spelet när de vill. De återvänder antingen till sina flickvänner eller hålla på fusk.
Anledning # 5 - Utmaningen är spännande, gör att man känner att de kan komma undan med det, oftast, efter att i ett förhållande för någon gång, det brukar bli monotont, tråkigt för vissa, och fizzled ut. Vad är en kille att göra då? Istället för att hitta sätt om hur man krydda upp en relation, han försöker hitta spänning utanför. Spänningen i jakt på kvinnor, förföra dessa kräver jaga detta och det slutliga erövringen betyder mycket för vissa. Kombinera alla dessa med I'm never gonna fastna, och du har den perfekta receptet för äktenskapsbrott. Göra massor av ursäkter, bara så att de kan gå ut och hitta deras upphetsning är mycket lockande. När flera varianter av glass där ute, varför skulle han vilja ha ett för resten av sitt liv?
Anledning # 6 - Kanske du bedrog honom en gång, ja, fann han ut om sin dam med någon annan. Naturligtvis kan även kvinnor vara otrogen ibland, det är inte bara en kille sak. Och medan han var arg, var allt han kunde göra lindra det på samma sätt. För de flesta killar, är enda sättet att få tillbaka på sina flickvänner genom att fuska på dem. Att ens poängen, det är allt de kunde tänka mig att göra (några killar också beklagar att uppträda på detta sätt senare).
Även efter att ha gått igenom alla dessa anledningar om varför man fuskar på sina flickvänner, jag är fortfarande inte helt nöjd med dem. Har dessa orsaker man fuskar verkar nog att förstå dem? Varje kille är annorlunda och han får ha sin uppsättning skäl och beteendemässiga val att basera äktenskapsbrott på. Fusk är inte en skämta fråga och bör tas på allvar av någon. Det är naturligt att vara olycklig i ett förhållande, men som inte har att motivera de åtgärder som vidtagits efteråt. Om man tittar på helheten, vad som gjorde honom fuska, kan vara en indikation mot något annat problem. Även fusk kan göra en person mår bra för någon gång, men det fungerar bara som ett bedövningsmedel, kan den inte användas som en långsiktig lösning.

No comments:

Post a Comment