Monday 12 September 2011

Fingernail Designs

Fingernail design är en sval, funky sätt att uttrycka vad du tänker på. Kan du måla dina naglar med uttryckssymboler smiley nail art och uttrycka det du känner, eller måla säsongen mönster på naglarna. Om du ska till skolan, då kan du dra vissa linjaler, geometriska symboler etc. på naglarna. Om du ska till din musik klass, då kan du måla cool anteckningar på dina naglar. Som anges nedan är de grundläggande steg för att tillämpa enkelt fingernail mönster på dina naglar och olika idéer om cool fingernail mönster för korta naglar eller långa naglar.
Hur får Naglar modeller?; Det finns olika vägar för att måla dina naglar cool design. Enklast är att måla naglarna med en bas lager nagel färg, och stick små söta klistermärken på naglarna. Om du däremot vill personligen måla på naglarna, då kan du måla dem själv med hjälp av borsten Nail Art. Om du inte ha penseln kan du göra en plast kon med fin spets. Fyll den med lite spik färg, nära sin övre öppningen med ett gummiband och använda fin spets för att dra olika mönster på naglarna. Men om du fortfarande inte har tid då kan du bara köpa färdiga konstruktionen av fingernail mönster och stämpla dem på naglarna. ; Det första steget är att samla alla grejer behöver du för att måla naglarna. , Sedan på ett anteckningsblock dra designen du ska dra på naglarna. Och sedan använda en spik färg och måla naglarna med baslack, och låt det torka. , Använder the brush måla motiv på dina naglar noggrant. ; Låt nageldesign torr, och tillämpa några gnista om du vill. , Sedan slutligen tillämpa ett öppet nagellack, få extra glans på dina naglar och bättre spik vård. ; Fingernail Design Idéer; med ovanstående instruktioner kan du måla any nageldesign på fingrarna. Men om du fastnar med design idéer, så här är några idéer för förrätter.
Frukterna på Naglar: För att testa detta tema ut på dina naglar, tänk på några frukter. Rita sedan några enkla mönster på anteckningsblocket av frukt som vattenmelon, ananas, banan, äpple, etc. Ta färgglada färger och försiktigt måla dessa frukter på en bas av gul spik färg.
Musik på Nails: På ett vitt spik måla baslack, måla olikformade musik sedlar som klaver noterar hälften, åttondelsnot, lägenheter osv på dina naglar med svart nagellack.
Skolan Themed Nails: Måla naglarna med en grundfärg som är blå i färgen. Måla sedan enkelt former av blyertspenna, suddgummi, skola, väska, mm på naglarna. Du kan också prova sida måla linjal på naglarna, och sedan måla betyg på linjalen målade naglar.
Funky Randig Nails: måla diagonala läckra ljusa färgade ränder på naglarna. Måste du hålla färgen samordna densamma för alla naglar.
Namn på Nails: Du får måla naglarna med baslack av någon valfri färg. Sedan med en färg kontrasterar basfärgen, bokstäver måla av ditt nick namn på.
Läs mer på:; naglar design för barn; tånagel formgivning, Creative nageldesign; Nail Mönster - Do It Yourself; Det var de olika tips om fingernail design för barn. Så, gå kreativa och använder ovanstående tips för att rita cool och funky nail art på fingrarna. Om du fastnar på fantasi, så kan du också använda en del av ovanstående idéer som funky randig naglar, musik på naglar, namn på naglar, etc.

No comments:

Post a Comment