Thursday 15 September 2011

Hur man vet om någon ljuger

Det finns olika instanser och omständigheter i livet då det blir mycket viktigt att lära sig att veta om någon ljuger. Det finns många människor som är seriell lögnare om information i samband med deras arbete, deras liv, deras angelägenheter och många andra saker, och om du måste ta itu med en sån som detta, då måste du lära dig om skyltarna till fånga en lögnare. Tvångsmässiga liggande är en mycket verklig företeelser i dagens värld, och du bör veta hur man ska hantera det.
Det finns många sätt kan detta gynna dig, det primära är att du inte bli lurad. Om du har lärt dig att veta om någon ljuger för dig, kan du ta dig ur många klibbiga situationer, speciellt om du råkar vara en godtrogen person som får styras enkelt av människor. Det bästa sättet att veta om någon ljuger för dig, genom att läsa deras kroppsspråk. De kan verka nervös och de kan tveka att ha ögonkontakt med dig, och det kan inte bli tydligare än så här. Att lära sig att läsa tecknen för att ljuga är något som kommer med tid och erfarenhet ändå.
Så vet om någon ljuger
Här är några vanliga sett tecken på en lögnare och en blandning av dessa tecken kan försäkra att något är galet. Observera att du inte får förhastade slutsatser vid blotta förekomsten av en eller några av dessa tecken. , Och när en person ljuger, han / hon tenderar att tala mycket snabbt och försöka slutföra samtalet så fort som möjligt. Om du märker omisskännliga tecken att personen hela tiden försöker att hasta igenom ett samtal, då han / hon eventuellt kommer att ljuga. ; En annan indikator är tendensen att en person för att försöka förvirra dig medan du talar. Om han / hon ständigt motsäger sig själv, då han / hon är definitivt ljuger för dig om någonting. ; Som nämnts ovan kan kroppsspråk förse dig med stor insikt. Kan du vara säker på att personen ljuger om han / hon ständigt skiftande deras fötter, svettas lite, vägrar att ha ögonkontakt, verkar nervös, få defensiva lätt och alltid ha händerna i fickan. , Om det är överdriven vänlighet och skratt från den personen, vilket kan vara något som inte kännetecknar dem, bör du börja misstänka något. ; Ligger normalt kommer ut i stundens ingivelse, så den enskilde inte kan få till sinnesnärvaro att berätta alla detaljer. Så om de verkar förvirrade och inte ge dig information, så du kanske ha att göra med en tvångsmässig lögnare. ; Ett annat sätt att lära sig att veta om någon ljuger är att lyssna till deras tal och röst noggrant. Om han / hon visar skillnader i deras röst och ton, då är det som händer av en anledning. Att lära känna om någon ljuger, måste du vara uppmärksam på de minsta av detaljer. , Dessutom, om du märker att den enskilde plötsligt blir mer avslappnad när du byter ämne och börjar prata om något annat, då kan det bero på att de ljög om något. ; Du bör komma ihåg att alla dessa tecken är bara allmänna riktlinjer om hur man berättar om någon ljuger för dig, att de inte är regler. Om du märker något av dessa symtom i en viss individ regelbundet, då kan du börja misstänka någonting. Men du inte bör paranoid och misstänker någonting en person berättar dig hela tiden. Att lära sig att platsen en lögnare är något som förvärvas över tid, och inte över en natt.
När du väl har lärt sig att veta om någon ljuger, du måste försöka förstå varför de berättar dessa lögner. Här är några vanliga anledningar till att människor ljuger. , För att dölja information om något som de gjorde fel. , Vill dölja uppgifter som kan skada dig. ; Att göra ursäkter om något de skulle göra, men inte gjorde. , Att försöka täcka upp på en tidigare ljuga. ; Vill dölja något eftersom de skäms för det. ; Att undvika att göra något som han / hon inte vill göra. , Eftersom han / hon är helt enkelt en patologisk lögnare. ; Om du är i ett förhållande med en lögnare, kan det bli lite rörigt. Du måste lära dig att veta om någon ljuger om fusk också, eftersom det kan spara dig mycket hjärtesorg i framtiden. Dessa tecken på otrogen make hjälper dig också att veta om din partner ljuger om otrogen mot dig.
Du måste komma ihåg att inte alla lögner har fel, och att vissa lögner är väsentliga. Det hjälper verkligen lära sig att veta om någon ljuger, men ibland är okunnighet lycka.

No comments:

Post a Comment