Thursday 22 September 2011

Ögonbryn övergripande

Threading, grooming och späd härstammar från Afrika. När vi talar om skönhet, den berömda egyptiska drottning Kleopatra alltid bevisning. Hennes makalösa skönhet och skarpa drag är välkända för alla. Den här artikeln på ögonbryn allomfattande handlar om försköna dig själv. So Cleopatras hypotetisk närvaro kommer att lägga charm till noterna.
Ögonbryn övergripande finns en teknik som ger ett valv-liknande form till dig ögonbrynet. Även om du kanske har tjocka vackra ögonbryn, kan de formlösa. Formlösa ögonbryn ger ett klumpigt utseende i ansiktet. Den enkla sak du kan göra är tråd ögonbrynen och få den perfekta formen som passar ditt ansikte. Threading tekniker varierar eftersom form och tjocklek av ögonbryn varierar. Var det välvda ögonbryn och ögonbryn runda, kommer de alltid att göra ditt ansikte ser snyggt. Läs följande innehållet veta detaljer om plockning av ögonbryn.
Ögonbryn övergripande Tekniker
Ögonbryn övergripande kan göras genom att trä, plockning eller vaxning. Men jag känner, ögonbryn övergripande med tråd är den enklaste och säkraste metoden. Läs mer på ögonbryn threading instruktioner. , Gå till ett ögonbryn trådning professionell. Välj rätt form för ditt ögonbryn baserat på dess tjocklek. Övergripande ögonbryn beror också på ögat storlek och ansikte klippa. Om dina ögonbryn är tunna, bara ta bort de extra hår för ARCH form. ; Försiktigt analysera din panna med en blyertspenna. Sätt pennan parallellt med din näsa för att ta reda på var ögonbrynet börjar och slutar. Också göra en ungefärlig uppfattning om hur övergripande skulle se ut. ; Kamma ögonbrynen uppåt med ett spiral borste. , Om du kan tweezing eller gängning själv, se till att du sträcka brynen innan trådning. Började tweezing den extra håret underifrån och sedan ovan. Det är alltid bättre att få detta gjort av en professionell för att få en perfekt båge. , Den övergripande ligger ovanför eleven och ögonbrynet smalnar mot slutet. , Borsta bort extra hår och massage med en mild lotion för att undvika rodnad. ; Läs mer på:, Hur man Plocka ögonbrynen, Hur man plockar ögonbrynen, ögonbryn threading; ögonbryn övergripande verktyg
Ett komplett uppsättning ögonbryn allomfattande tools inkluderar stenciler av exakthet, vit mjuk blyerts av märkning, penslar för grooming, pincett eller plucker att ta bort extra hårfäste, böjda rakhyvlar för att raka, panna gel att hålla, panna mousse på volym och panna pulver eller penna att lägga till färg och naturlig finish. Ibland brynen har en naturlig båge. För detta kan du trimma bara den med panna sax. För lätta ögonbrynen, penna dem smidigt med panna förtjockningsmedel.
Vaxning den extra områden är smärtsamt. Ljummet salva appliceras över huden och ett lakan används för att rippa extra hår från dina ögonbryn. Det är smärtsamt och farligt. Vallningen sheet orsakar irritation, utslag, och smärtsamma knölar på känsliga huden runt ögat. Med rätten att använda dessa verktyg kan du få en perfekt välvda ögonbryn. Läs mer om hur du vaxa ögonbrynen.
Punkter att komma ihåg medan Eyebrow övergripande
Tänk på följande punkter i åtanke innan du går för ögonbryn övergripande. ; Håll pennan i vinkel mot näsan och ansluta den till slutet av ögonbrynet. , The arch bör lyftas ovanför ögonhålan. , Rita en linje att ta den exakta formen. , Plocka ögonbrynen i riktning mot hårväxten för att undvika smärta. ; Börja plocka ur de lägre panna linje, nära näsan. ; Ansök kakaosmör innan du börjar rakningen. Mjukgör huden och hjälper i enkel pincettliknande. ; Var försiktig innan plockning varje del. Once plockade Du kan inte växa tillbaka ditt hår direkt. ; Har du börjat redan föreställa dig själv med en välvd ögonbryn? Om ditt svar är ja, allt som händer är ögonbryn allomfattande gjort .. Jag undrar fortfarande om ögon kunde döda ... Jag skulle definitivt få välvda ögonbryn som mantrap (bara en tankeväckande linje)!

No comments:

Post a Comment