Thursday, 8 September 2011

Talk Använder

Talk är helt enkelt definieras som en toalett pulver av renad talk (ett finkornigt mineral som har en mjuk tvål känsla och består av hydratiserat magnesiumsilikat, användas i en mängd olika produkter, bland annat talk) och vanligtvis doftande, absorberar fukt. Så från denna beskrivning kan vi gissa vad som kan vara talk använder. Här är vad beskriver användningsområden för denna kosmetisk produkt.
Användningsområden för Talkpuder
När vi generellt pratar om använder talk, tycker vi om spädbarnsvård. Det är en av gemensamma produkter som används av föräldrar för att minska hudutslag och irritation som orsakats av blöjor. Eftersom produkten är en fuktabsorbent, hjälper det att hålla huden torr. Detta är särskilt viktigt när det gäller barn som bor på en risk att utveckla hudutslag från urinen. Så, med talk, inte bara minimerar risken för hudutslag, men även ökad komfort i varmt väder.
Spädbarn kan drabbas av hudutslag beroende på fukt sina blöjor, och vuxna på grund av svettning och andra kroppsliga utsöndringar. Så, är ett av de effektivaste sätten för att bekämpa detta problem med hjälp av talk. De flesta idrottare använder sig av pulvret före passar upp. Det hjälper dem att bli av med svett och minska obehag. Kvinnor kan också använda pulvret att undvika chaffing mellan sina lår samtidigt bär kjol. Talk också användas för att förhindra hudirritation efter rakning. Veta mer om tips för baby hudvård. Sommarmånaderna kan vara extremt obehagligt, speciellt när lakan känns varm och klibbig. Hantera detta problem genom att få lite talk mellan plåtarna för att hjälpa den absorberar svett och låter dig sova i komfort.
Talk använder stannar inte bara på kosmetiska behov. Det används också för en rad andra ändamål. Ett vanligt exempel är att använda pulvret att upplösa ett hårt knut av ett snöre och reda ut smycken kedjor också. Om du besväras pipig golv, så var inte längre. Bara strö lite puder på bullriga området och låt den göra sitt arbete för att minska friktionen och slutligen knarra.
Du har en fin letar polyester skjorta eller blus men du kan inte bära den på grund av att usel, ful fläck fett! Innan du tänker på göra sig av med trasa för gott, ger en tanke åt talk pulver använder. Prova bevattning some talk direkt på stället. Därefter, gnugga det med fingrarna och ge det 24 timmar. Använd en borste för försiktigt gnida pulvret från och med ett par repetitioner kommer fläcken är borta och din kläder kommer att bli som nytt.
En kladdig fläck kan inte bara ge dig en tuff tid för dina kläder, men också din matta. Så lindra din matta av det envisa fläcken genom att täcka det drabbade området med talk och ger sex timmar. Med tiden kommer talk absorbera fett och sedan kan du vakuum fläcken borta. På liknande sätt kan du också ta hand om eventuella blodfläckar från kläder eller möbler. Gör en blandning av pulver och vatten och arbeta den på fula plats. Låt den torka innan man borstar fläcken borta. Läs mer på matta fläckborttagning.
Sjukt med myror "angrepp? Få lite talk och strö en del av det runt grunden till huset. Titta efter öppningar, cervices och stigar som myrorna trampade på-och sedan täcka dem med pulvret. Spräcka din gamla böcker några talk skyddar dem från mjöldagg.
Varför begränsa dig till talk, kolla alun pulver använder också.
Som vi kan se av ovanstående använder talk, för en produkt så enkla och vanliga plats som talk, det är ganska fantastiskt att det finns många användningsområden och fördelar. Så, när någon av dessa problem uppstår, do shell inte ut onödiga pengar. Bara hitta en flaska talk på din bokhylla och använder det till din bästa!

1 comment:

 1. Om inte talken är av farmaceutisk kvalitet kan det vara asbest i den. En annan sak är att talk är giftigt att andas in småbarn har dött av att andas in ett stort måln talk.
  källa:http://www.shenet.se/ravaror/talk.html

  Men du kom med många värdefulla tips. Och lägger gärna till ett till:
  sedan går det att använda för att motverka knarr i golvet genom att smörja mellan knarrande brädor.
  k

  ReplyDelete