Friday 9 September 2011

Kalanchoe Plant Care

Kalanchoe växter är perenna och vintergröna saftiga krukväxter som är nästan 2 meter hög. De är hemma i Brasilien, Sydostasien och Madagaskar. Kalanchoe anläggningarna ofta upp som krukväxter. De blommar i slutet av vintern och våren då blomningen faller mellan senhösten och sen vintrar. Dessa anläggningar har en tjock lövverk with oval köttiga blad och indragen kanter. Bladen är spridda över hela den eleganta och anbud stjälkar denna vackra Kalanchoe anläggning. Kalanchoe växter göra vackra krukväxter. Kalanchoe blommor är oftast färgglada, mestadels i olika nyanser av gult, rött, orange eller lila. Vård av kalanchoe växter är definitivt en intressant verksamhet. Så låt oss få veta mer om Kalanchoe anläggning vård.
Hur man sköter om Kalanchoe?
Kalanchoes är saftiga växter och behöver varma temperaturer för att växa. Det ideala temperaturen för ett hälsosamt Kalanchoe att utveckla och blomningen är 60 º - 85 º C. På grund av deras överkänslighet för kalla temperaturer, bör det noteras att de inte kan överleva vid en temperatur under 40 º C. Kalanchoes rekommenderas att odlas i lerkrukor med utmärkta dränering är hänförlig till extra känsliga rötter kalanchoes. Lerkrukor möjliggöra en bra luftning för rötterna. Jorden ska användas i krukor är en blandning av perlit, sand och torv. Undvik blötläggning jorden med vatten som kalanchoes kan överleva på knappa vattenförsörjning. När blommorna har blommat tills slutet av februari, ta bort döda stjälkar och blad. Re potten kalanchoes och tillsätt lite kalksten i marken. Börja lägga handelsgödsel först efter det att anläggningen startar växa igen normalt.
Kalanchoe Plant Skötselråd
Kalanchoes, som alla suckulenter, växer bra i solsken med måttlig temperatur. Så håll grytan inomhus där det har riklig tillgång till solljus och tillräckligt varma temperaturer. Om de hålls utomhus, undvik att hålla potten i skuggade områden. Krukor för enstaka kalanchoes kan vara av 4 inches. Men om man vill växa kalanchoes i klasar, sedan en 6 tum kruka ska vara bra. ; Kalanchoes behöver inte mycket vatten som de är redan ganska saftiga plantor. Vatten dessa anläggningar gång i veckan, och låt jorden blandning av perlit och sand torka i varje vattning intervallet. Småsten kan sättas in i potten för bättre vatten tömning. ; För vegetabiliska att blomma bra, rena alla de ackumulerade döda stjälkar, blad och stjälkar från under de växter som gör att de ser oattraktivt. Regelbunden beskärning hjälper fabriken i friska blomning. ; Kalanchoes har också vila när de blommar inte. När vintrarna blir över, på torg blommande också. Denna period börjar från vår till sen höst. Vissa människor kassera dessa växter som det inte finns fler blommor tills senhösten startar. Men den frodiga grönska är också en fröjd att titta på. Så, se till att anläggningen hålls i öppna utrymmen för en frisk lövverk. , När du köper en kalanchoe i spirande eller under dess blomningsperioden är gödsling behövs inte. Dock för en ny blommande, starta gödsling verksamhet efter det att vila är slut. Några av de bästa rekommenderade gödselmedel krukväxt är Bachmans Excel Grot. Under viloperiod gödsling bör vara minimal. ; Kalanchoe växter som planteras med stamceller skärande metod. Så när du vill plantera ett annat Kalanchoe vidta skottsticklingar sent på våren eller sommaren och låt dem torka en eller två veckor. Sedan plantera dem i väl krukväxt perlit-torv blandat jord. De är väldigt likt kaktus och kan överleva på sparsam vattenförsörjning. Skötsel av Kalanchoe anläggningen är definitivt en utmaning när det gäller att skydda dem från mealybugs och kvalster som riktar plantans rötter. Därför regelbunden rengöring och beskärning är ett måste i Kalanchoe vård.
Den bästa platsen för dessa blommande krukväxter i ditt hem skulle vara den ljusa fönsterbrädan. Kalanchoe anläggningar make verkligen vacker inomhus krukväxter och lägga positivitet och livsglädje i din bostad. På grund av deras attraktiva färger blir de bra presenter på inflyttningsfest tillfällen. Kalanchoe växt vård kräver stor ansträngning och är definitivt en utmaning för varje trädgårdsmästare. Men samtidigt är det varje trädgårdsmästare förtjusning också!

No comments:

Post a Comment