Wednesday 7 September 2011

Inredning en lägenhet

Slutligen, har du lägenheten av dina drömmar. Luftig, rymlig, och det kommer också med en fantastisk utsikt. Men efter att ha lägenheten är inte tillräckligt. Du måste lämna den också. Efter en hård dag på jobbet, vill du inte komma tillbaka till en bar eller delvis möblerad lägenhet vill du? Du skulle inte heller vilja bjuda in dina vänner eller familj över till en plats, som består av inga möbler, ingen dekoration, helt enkelt bara. Undrar hur du kan möblera din lägenhet på ett sätt som du och dina vänner och familj skulle älska och som också på en låg budget? Tja... Anges nedan är en "möblering en lägenhet checklista". Gå igenom det noggrant.
Lägenhetsinredningen lärdomshistoria; Innan du börjar inredning din lägenhet, finns det vissa saker som du bör tänka på.
Användning Måttband: Detta är den viktigaste punkten i inredningsbranschen en lägenhet lista. För du får någon av Möblerna, ta ut din måttband och mäter huruvida möbler som du har i hjärna kommer passa, eller inte. Mät storleken på dörrar, korridorer och trappor se till att de möbler som du får, kan passera det. Du vill inte att falla i ett läge som Ross seriens "Friends" gjorde när han hade fått en soffa som inte skulle passera genom hans hall och så han fick såg igenom det. Så mät bra och korrekt sätt innan du går vidare med att köpa dina möbler. Tänk dig! Skjuta och dra garderob upp till 5: e våningen bara för att inser att det inte stämmer genom din dörr.
Hålla det några: Här är några viktiga tips om möblering av en liten lägenhet, alltid hålla antal möbler mindre. Inte klustret upp ditt rum. Så innan du köper dina möbler, besluta om vilka du behöver mest och även vad som kommer att finnas utrymme att spara på samma gång. Så du kan välja att köpa sängen-cum-soffgrupp, så att under kvällen kan du sitta their med dina vänner och titta på TV och på natten, bara dra ut sängen. Du kan också ha hopfällbara stolar som du kan ställa in när du har gäster. Köp inte saker som du inte behöver. Håll det enkelt.
Reflektera din stil: Det sätt du inredning lägenhet, bör spegla din smak och din stil. Gå inte över bord med allt. Så, nu har du en klar uppfattning om vilken typ möbler och inredning du vill ha din lägenhet, låt oss se varifrån du kan få dessa möbler.
Möbler köpa, medan att köpa möbler, kom ihåg din budget. Kostnaden för inredning en lägenhet varierar. Om din budget är låg, då kanske du kan gå för vissa begagnade möbler. Läs vidare för fler alternativ där du kan köpa dina möbler. ; En persons papperskorgen är en annan persons Treasure: The säger kan inte ha monterade bättre. Vissa människor kasta ibland bort några bra möbler. Om du går ned din stadsdel gata, kommer du att hitta sådana möbler som kan användas för att tillhandahålla ett lägenhet. Ofta hittar du några möbler som behöver bara lite för att reparera. Kasta inte bort dem, använda dem. ; Familjeklenod: Visit vinden i din familj hem en dag och du kommer att hitta grejer, som du kan lämna minst hälften av din lägenhet, om inte full. Kanske hittar du din mormors soffbord, eller din farfars soffa. De hade alla varit samlat damm dessa år. Drar dem och använda dem till inredning din lägenhet. Du kanske tror att antika möbler inte får gå med ditt moderna lägenhet, men lita mig, kommer det. ; Loppmarknader: Besök loppisar eller loppmarknader och du är säker på att få lite möbler som kommer att krävas för inredning en lägenhet. ; Go Online: Ibland du kan även handla online för dina möbler och andra saker som du behöver för möblering en lägenhet. Vissa webbplatser erbjuder rabatter om dessa typer av saker. ; Defekt Modeller: Genom defekt menar jag att ibland vissa märkesvaror möbler inte säljs eftersom de kan ha en liten, liten repa och buckla. Därför säljs de ut mycket låga priser. Således får du märkesvaror tyger och som också till ett mycket lågt pris. , Där är nu vet du där du kan få tag på de möbler som du behöver för inredning en lägenhet. Du kan få mer information om inredning eller kan läsa mer om heminredning och gör din lägenhet ser bäst. Nu är allt som återstår är att berätta om kostnaden för inredning i en lägenhet. Så här är det.
Lägenhetsinredningen kostnaderna, kostnaderna för inredning en lägenhet beror på hur du vill möblera det. Om du vill ha första hand möbler för ditt rum, då naturligtvis kostnaden blir ganska hög. Men om du planer för möblering en lägenhet på en budget som kommer att vara låg, då måste man gå för begagnade möbler, eller följ begreppet "tigga, låna (och nej, inte stjäla)." Då Kostnaden är ganska mindre, säg kanske runt $ 2500. Upplåning det från familj och vänner kommer att kosta dig någonting och om du använder den defekta märkesvaror möbler, då kanske du behöver bara spendera några för att reparera den. Därför är detta allt som du behöver hålla i minnet samtidigt inredning en lägenhet.
Man kan också läsa mer om inomhusfärger färger och ideer för att dekorera din lägenhet.
Så, nu när du har någon idé om hur du ska gå tillväga för inredning en lägenhet. Följ bara ovanstående lägenheten inredningsidéer och imponera på alla.

No comments:

Post a Comment