Tuesday 27 September 2011

Grout Sealer

När du går igenom rutiner för kakel installation, är du skyldig att komma över användningen av ett injekteringsbruk sealer. Du känner att efter installation av kakel och tillämpa injekteringsbruk, är ditt jobb över. Men det är inte det fallet. Du måste fortfarande tillämpa en injekteringsbruk sealer få jobbet gjort! I fall du inte är säker vad det är och varför är dess användning som är nödvändiga, är den här artikeln en tankeställare.
Vad är Grout Sealer?
Injekteringsbruk GRUNDPOLISH är en klar kemikalie som tjänar syftet att tätning tillämpas porös kakel fogmassa och förhindrar genomträngning av fukt i tillämpad injekteringsbruket ytan. Aqua blanda injekteringsbruk sealer är en av de populära produkter som används i hushållen. Den effektivt fungerar som en tätning agent för tillämpad injekteringsbruk och ser till att injekteringsbruk stannar anges i sömmarna kakel. Det skyddar också tillämpas injekteringsbruket från syra eller oljebaserade föroreningar. En annan viktig funktion som betjänas av tillämpningen av injekteringsbruk sealer är att förebygga fläckar på kakel yta. Den garanterar att plattbeläggning isoleras från injekteringsbruk färgning.
Den tillämpade ytan av plattan fortfarande tvättbara på grund av tätning av kemikaliens egenskaper. De keramiska plattor injekteringsbruk sealer själv är klar och färglös och förblir densamma även efter torkning. Kort sagt är det en skyddande lager mot fukt för tillämpad injekteringsbruk och cement yta. Efter applicering torkar injekteringsbruk sealer skikt vanligen inom en timme efter ansökan.
Det är också effektivt förhindrar tillväxt av mögel och mögel på kakel på grund av sin fukt natur. Utan tillämpning av injekteringsbruk sealer skulle porösa karaktär injekteringsbruk kan lätt intag av fukt gör den ineffektiv. Så sammanfattningsvis, är en injekteringsbruk sealer tillämpas vid slutet av varje plattsättning projekt för att avvärja avvärja bakterierna, fukt och lätt tvätta bort fläckar. Det gör injekteringsbruk rengöring onödigt, eftersom den inte låta det smeta.
Olika typer av Grout Sealers
Det finns två huvudtyper av injekteringsbruk sealer. De är membranet utgör injekteringsbruk tätningsmedel och genomträngande tätningsmedel injekteringsbruk. Membran utgör tätningsmedel göra inte får indränkt i tillämpad injekteringsbruket men hårdare på ytan själv, som bildar en barriär mot fukt och ger ett glansigt utseende. Deras säregna namn härrör från det faktum att de bildar en blank och tunn hinna över tillämpad yt. De är också används som pigment agenter i injekteringsbruk färgämnen.
Porösa injekteringsbruk tätningsmedel komma upp i de tillämpade injekteringsbruket och fylla alla porer bruk med avlagringar av silikon eller latex. De byter inte färg på injekteringsbruk liksom hinna bilda injekteringsbruk slipgrund. De förhindrar penetration av vätskor, fett och andra förorenande ämnen i tillämpad injekteringsbruk.
Så här ansöker Grout Sealer?
Injekteringsbruk tätningsmedel i allmänhet säljs i form av sprayer som gör sin ansökan ganska lätt. Du kan ansöka injekteringsbruk först efter att du tillämpat fogmassa i kakel sömmarna och det har torkat och härdat tillräckligt.
Se till att injekteringsbruk tillämpas ordentligt och jämnt utmed alla sömmar eftersom du inte kommer att kunna tillämpa mer efter sealer besprutas. När du har säkerställt att bruket har torkat tillräckligt, kan du börja tillämpa injekteringsbruk sealer. Bära mask medan sprutning.
Håll ett trasa till hands för att torka av överskott injekteringsbruk Sealer sprayas på kakel. Begin besprutning från ena änden och sedan flytta över alla installerade plattor tills man har täckt alla injekteringsbruk omfattas sömmarna. Håll att torka bort överflödigt sealer sprayas på plattor som du går framåt. Efter alla injekteringsbruket ytan är ordentligt täckt du kan stoppa och observera ditt färdiga verk.
Låt det torka i någon timme, att härda och träda i kraft. Efter ett par timmar kan du testa injekteringsbruket sealer lagrets effekt genom att medvetet spraya lite vatten på bruket. Vattnet kommer att stanna på ytan och avdunstar på grund av effekterna av tätningsmedlet.
Läs mer på:; Bästa Grout Sealer, Grout Paint, Kakel Grout reparation, Grout Rengöring Tips: Så är injekteringsbruk sealer en nödvändig kemisk utvecklats för att ställa in injekteringsbruk och förhindra injekteringsbruk fläckar uppstår. Hope, har denna artikel inte lämnat några tvivel i ditt sinne om vad injekteringsbruk sealer är och varför dess tillämpning är finalen av någon kakel installation.

No comments:

Post a Comment