Wednesday 21 September 2011

Vindrutetorkare Arm ersätter

En bils vindruta är din huvudsakliga navigering portal medan du kör och vindrutetorkaren mekanism är utformad för att se till att din synlighet upprätthålls genom någon form av väder. Vid denna mekanism inte kan köra bli riktigt svåra och farliga. Den här artikeln talar jag om vindrutetorkare armen utbyte, vilket är det enda utvägen om du hittar dem vara skadad bortom reparation.
Vikten av att ha fullt fungerande vindrutetorkare kan endast förverkligas när dess hälla som fan och mekanismen misslyckas på grund av trasiga eller böjda torkararmarna. Men om du får torkararmen snart bytas ut, du kan rädda dig från potentiella problem att köra med dålig sikt. Vindrutetorkare arm ersättning är en enkel bilreparationer jobb kan utföras av vem som helst med grundläggande mekaniska färdigheter. Det är vad jag kommer att prata om i denna artikel.
Vindrutetorkare arbetsmekanism
Att veta hur vindrutetorkare arbete kan vara till hjälp under tiden du reparerar dem. Så låt mig bara kortfattat förklara arbetar mekanismen för vindrutetorkarna. Arbetsgruppen Mekanismen är ganska genialt konstruerad och är baserad på användning av redskap och en motor. Den periodiska svängning torkarbladen är möjligt genom det vridmoment som motorn vilket matas via en utväxling. Vindrutan arm och bladen är utformade på ett sådant sätt att de kan skrubba bort det maximala beloppet för vindrutan vidsträckta och att garantera varaktig synlighet för föraren i alla förhållanden.
Anledningen till vindrutetorkare arm skador kan någon form av hinder som hämmar dess rörelse. De flesta av tider, är den skyldige efter torkararmen misslyckande nedfallet av överskjutande snön eller is på vintern. Den snedvridning och böjning uppstår i torkararmen återger hela mekanismen nonoperational. Den enda vägen ut är snabb byte av vapen. Vindrutan armen ersättningsförfarande är ganska enkel och tillräckligt enkelt för vem som helst att dra bort det. Låt oss se hur att gå tillväga i resten av artikeln.
Vindrutetorkare Arm byte av
Här erbjuder jag allmänna instruktioner för att ersätta vindrutetorkarna. Detaljerna kan variera lite men mest vara lika för alla bilmodeller.
Verktyg som behövs; de verktyg du behöver för att fixa denna bil problem är de minsta som krävs för alla bil jobb. Allt du behöver är en skruvmejsel och en uppsättning fotstycken av lämplig storlek.
Köpa en TORKARARM Ersättning; Du måste köpa en lämplig ersättare för din bil vindrutan som matchar måtten på det gamla. De format vindrutetorkare kan förändras med olika modeller. Se till att du få rätt stora för din bil. När du äter upp, det är en bra vana att byta båda armarna om bilen har ett par.
Hur man tar bort vindrutetorkare?; Nu när du är utrustade med verktyg och ersättande torkararmen kan du börja genom att ta bort de gamla armen först. Kontrollera att vindrutan torkararmen kontroll switch i om "off"-läge. Leta efter ett lock på botten av torkararmarna som inrymmer fäste för varje vindrutetorkare. Ta bort den här luckan för att exponera det underliggande bulten. Använda lämplig storlek uttaget, ta bort bulten och placera den någonstans noggrant. Efter slutstycket tas bort kommer torkararmen kommer lätt utanför församlingen.
Hur man byter vindrutetorkare?; Nästa stycke ersätter torkararmen med den nya. Du måste placera den nya torkararmen på exakt samma position som gamla och fixa bulten igen med hjälp av uttaget. Fix torkararmen ordentligt med rätt orientering. Upprepa förfarandet till andra armen. Testa bearbetning av båda armarna.
Läs mer på:; TORKARBLAD Ersättning; Windshield Wiper ersätter; Med det är framrutan TORKARARM Ersättning jobbet gjort! Jämfört större arbetstillfällen bilreparationer gillar auto VINDRUTA Ersättnings och reparation, bara ersätter torkararmarna är betydligt enklare. Ett aktuellt ersättningsbatteri säkerställer att du garanteras ihållande synlighet under körning i regn eller en förestående snöstorm.

No comments:

Post a Comment