Thursday 22 September 2011

Bilhögtalare Installation

De flesta bilar dessa dagar kommer med ett installerat ljudanläggning. Men många bilägare inte nöjda med fabriken högtalarna som kommer tillsammans med bilen. Factory-högtalarna erbjuder platt ljud och en hel del distorsion. Dessutom fabriken högtalare är de svagaste delarna i bilen och får inte leva upp till många år. Detta lämnar bilägare med valet av uppgradering talarna på sin bil stereosystem.
Installera hög kvalitet på högtalare i bilen inte bara förbättrar ljudkvaliteten, men också ökar livslängden på bilens ljudsystem. Bilens högtalare installation är inte så svårt och kräver några grundläggande verktyg som du förmodligen har runt ditt hus. I denna artikel kommer vi att se de enkla stegen som installerar bilens högtalare. Veta mer om bil ljudtillbehör.
Hur installerar Bilhögtalare
Bilens högtalare installationen är ganska enkelt jobb och kan ske på ungefär en timme. Det kräver bara några få enkla verktyg och grundläggande kunskaper om elektriska ledningar eller bilreparationer. Du kan få jobbet gjort av en professionell, men bilen högtalarna installationskostnaden är hög och kan tung på dina fickor. Det bästa vore att 'göra det själv'! Följ dessa enkla instruktioner och få din tråkiga bil högtalare ersättas! Läs om Egen bil ljudsystem.
Saker Obligatoriskt:; Skruvmejsel handarbetssatser; Multi-användning skruvar; Borra; slagtork; Wire VECKARE; Lödkolv; kabelskalare; Hylsnyckel infattade; Electric tejp; En vass kniv; Super lim; Vägbeskrivning:
Steg 1: Den viktigaste att göra innan man börjar bilens högtalare installationen är att läsa instruktionerna för din specifika bilens högtalare.
Steg 2: Avlägsna dörrpanelen och grill täcker gamla högtalarna. För att du behöver först bort dörrpanelen Popper.
Steg 3: Använda lämpliga skruv drivrutiner, skruva loss gamla högtalarna och koppla bort alla bifogade ledningsdragning. När gamla högtalarna är urkopplade, försiktigt dra ut dem från sina fästen.
Steg 4: Din nya bilhögtalare måste installeras nu i stället för de gamla. Om du planerar använda samma gamla fabriken kablage för dina nya högtalare är uppgiften extremt enkel.
Steg 5: Använda en slagtork eller en värmepistol, värm Dynamat för installation på dörren. Verkställ och självhäftande till dörren yta där du vill installera högtalaren. Dra av baksidan av Dynamat och installera det på ytan av dörren. Använd en rullen att trycka materialet på ytan att säkerställa en tight obligation.
Step 6: Anslut högtalaren selen till din nya högtalare försiktigt fästa rätt terminaler. Löd eller crimp Kabelanslutningarna som din installation kräver. Ställ talaren i öppningen och ominstallera den till montering. Testa dina nya högtalare med att spela musiken systemet.
Step 7: Om de fungerar bra, är det dags att sätta allt igen! Ersätt grillen genom montering skruvarna noggrant och också dörren. Din nya bil högtalare är nu installerade och klara att spela högt?
Läs mer på:; Billjud Installationsguide; bil problem; Bilstereo Felsökning; Detta var allt om bilhögtalare installation. Wasn't så enkelt? Har emellertid varje bil egen typ av bil högtalare installationsproblem och därmed det rekommenderas att du läser instruktionerna i manualen noggrant.

No comments:

Post a Comment