Sunday 18 September 2011

Hur man knyter en slips den enkla vägen

En slips eller halsduk är en lång remsa av tyg med ett smalt och brett slut som bärs runt halsen, under skjortkrage för formella tillfällen. Det finns många andra varianter av halsen slips som tjänar ett liknande syfte i herrkläder. Dessa inkluderar fluga, den bolo tie och ascot slips. Det finns flera män som har väldigt svårt att knyta en slips. I denna artikel ger vi dig några metoder för hur du knyta en slips det enkla sättet.
Hur man knyter en slips den enkla vägen?
En av de mest enkla sätt att knyta en slips är att knut den till en fyra i hand knut. De flesta nybörjare i konsten att knyta en slips, svär över hur lätt den här metoden, när lära sig att knyta en slips på ett enkelt sätt. Skruva fast runt halsen, med tunnare slut på vänster sida och bredare änden på höger sida. Dra bredare slutet av slips, så att slutet av slips ligger minst 12 inches under den smala änden. Nu tar den breda änden av slipsen och korsa det över den smala änden och sedan dra tillbaka det från undersidan av smala änden. Nu tar bredare slutet av slips och sprida den över framsidan av smala änden på slipsen. Detta kommer att möjliggöra skapandet av en loop där du kommer att behöva passera den breda änden på slipsen. Nu håller knut som har därmed skapat mycket löst i handen och passera den breda änden genom öglan igen, i fronten. Den snävare slutet av slips kommer att fungera som en åtstramning mekanism. Dessa instruktioner om hur man knyter en slips är för ett av de enklaste metoderna för att knyta ihop en slips. Nedan ges i nästa avsnitt är några fler metoder som du kan använda för att knyta en slips, som är ett klädmärke som är ett stapelvara i formell slitage av herrmode.
Enkla sätt att knyter en slips
Ges nedan är tre mycket enkla sätt att lära sig knyta en slips på ett enkelt sätt, Half Windsor, Windsor och Pratt. Låt oss ta en titt på dessa tre metoder att lära sig knyta en slips.
Hälften Windsor Knot, Att knyta en slips med denna knut, måste du hålla den breda änden på slipsen i din högra hand, med den sträcker sig en längd av 12 inches under den smala änden, precis som i de fyra i hand knut. ; Nästa du behöver passera bredare änden över den smalare änden av slipsen och linda den runt ta det bakom, skapa en slinga. ; Nu drar vida änden av slips genom öglan från ovansidan och ta den till höger. , Nu igen, få den att framsidan av slipsen och ta över den smalare änden på slipsen, skapa en annan slinga. , Ta nu den breda änden genom denna loop och genom knuten, varefter du kan dra åt knuten och jämna ut det. , Windsor Knot, vill veta hur man knyter en slips med hjälp av Windsor knut, måste du hålla den breda änden på slipsen i din högra hand, med den sträcker sig en längd av 12 inches under den smala änden. Nu som i fallet med andra knutar förklarade tidigare, samtidigt knyta en Windsor knut, så kommer du att korsa den breda änden på slipsen över den smalare änden. , Nu den breda änden på slipsen måste dras igenom öglan som har skapats, först uppåt och sedan tillbaka nedåt. ; Dra bredare slutet av slips enligt smalare slutet, till höger och igen genom öglan till höger igen. Se till att bredare slutet av slips är inifrån och ut. , Nu drar bredare slutet av slips från höger till vänster tvärs, dra upp den genom öglan igen och sedan dra den genom knut på framsidan. Dra nu åt knuten genom att dra den smala änden på slipsen. , Pratt Knot, Håll slips inifrån och ut, låt den bredare änden på slipsen vara 12 inches under smalare änden, som bör vara till vänster. , Låt den breda änden på slipsen korset enligt den smalare änden på slipsen. Nu tar den över smalare slutet och sedan under igen. , Ta nu den breda änden av slips genom en ögla som har skapats och dra ner för att dra åt den. Ta med det till höger och sedan dra stora hamnar bakom öglan. ; Dra breda änden genom öglan och dra åt snaran. ; Det var bara några av de enkla sätt att lära sig att knyta en slips. Det finns många andra metoder där ute. När du har gjort knut på en slips, kan du lossa alltid den och ta bort det på ett sådant sätt, att bandet inte behöver vara knuten varje gång, men detta är bara om du hittar slips knyta ihop en besvärlig uppgift. Annars använder någon av dessa enkla sätt att knyta en slips, kan du knut den varje gång du behöver använda ett.

No comments:

Post a Comment