Wednesday 21 September 2011

Hur Put i Kontakter Lätt

Bär kontaktlinser löser många problem. Det korrigerar visionen, och om du väljer färgade linser kan de lätt omvandla ditt utseende. Men så användbart som det finns finns vissa riktlinjer att använda och bär dem, att hålla ögonen friska. Efter ett särskilt förfarande innan du bär dem kommer att säkerställa att ingen smuts eller damm uppbyggd påverkar dina ögon. Här presenterar vi dig med en guide om hur man sätter i kontakterna lätt. Ta en titt.
Hur Put i Kontakter Lätt: 7 Enkla steg
Innan du påbörja processen sätta i din kontaktlinser, att du har tillräckligt tid på händerna. När du är ny på denna process är det sannolikt att ta lite längre tid att få det rätt. Naturligtvis när du väl kläm på det, är du sannolikt utarbeta enkla sätt att sätta i kontaktlinser. Även då bör hygienregler följas till sista ordet. Här är allt om hur du kan få kontakter i dina ögon lätt.
Steg 1: Innan du börjar processen med att sätta i kontakterna, se till att du tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. Tänker inte ens sätta på din kontaktlinser efter tillämpning fuktkräm, olja, matlagning etc. okända ämnen säkerligen få i ögat och orsaka besvär vilket kan få allvarliga i vissa fall. Efter att du tvättat händerna noga, torka händerna rena på (papper) hushållspapper. I vissa fall pappershanddukar kan lämna bakom en restprodukt, så det är bättre att använda en luddfri handduk att torka händerna rena.
Steg # 2: Bär din kontaktlinser företrädesvis i badrummet. Det är lättare att tömma linsvätska, och hitta linsen om det råkar falla från din hand, vilket är en trolig tendens speciellt om du är ny till den. Ihåg att hålla det nära diskbänken drain om du står över handfat och bär dina linser.
Steg # 3: Öppna ditt fall kontaktlins. Ta bort objektivet genom att trycka lätt på toppen av pekfingret på det. Placera den på handflatan. Innan du skölja den, lyfta den igen på fingertoppen för att se om det är på höger sida. Om det tvärtom det kommer böja och fastnar fingret. Om det är på höger sida, kommer det stå resta som en skål på fingertoppen.
Steg # 4: Placera nu linsen på handflatan, och ta linsrengöringsvätska. Häll den på linsen hela tiden i minst 5 sekunder. Använd spetsen av pekfingret andra handens och gnid försiktigt linsen att avlägsna eventuella fast smuts och protein bildning i färd rengöring kontaktlinser. Dränera lösning genom aning luta handen och samtidigt förhindra linsen från falla. Häll lite färsk lösning på det igen, och tömma den.
Steg # 5: verkligen omsätta i kontaktlins är det idealisk att stå innan en spegel så du kan se var exakt du lägger det. Lyft linsen med fingertoppen. Med den andra handen, något dra upp (eller dra ner) den övre ögonlocket (eller undre ögonlocket) i ögat där du tänker sätta i linsen. Fastän du kan finna denna något obekväm kommer denna underlättar processen att sätta i kontaktlins utan rädsla av det släppa.
Steg # 6: Placera linsen direkt på din ögongloben. Samtidigt sätta objektivet det naturligt att vilja blinka och även gör det. Emellertid kan detta leda till en kontakt fastnat i öga situation, eller det kan falla. Försök att hålla stadigt. När du har sätta på linsen, blinka några gånger tills du vinna fokus. Du bör känna ett lätt väta på dina ögon som är naturligt. Om du känner någon slags irritation bort objektivet, rengör den, och lägger tillbaka i ögat. Nöj dig inte med ett irriterande objektiv eftersom den kan bero på någon form av restprodukter eller partiklar, vilka kan orsaka en infektion om de inte rensas.
Steg # 7: Upprepa samma steg med din andra kontaktlins.
Tips: Försök och välj disponibel kontaktlinser över regelbunden kontaktlinser eftersom de förhindrar utvecklingen av eventuella infektion du kan tänkas åstadkomma följd av långvarig användning av samma par linser.
Förhoppningsvis var det till hjälp att berätta hur du sätta i kontakter lätt. Följ denna guide väl för att undvika eventuella problem kontaktlins. Också, inledningsvis slitage endast dina kontakter några timmar om dagen att förhindra en gäller torr ögon. Att förstå denna syndrom, titta på denna artikel på kontaktlinser och torra ögon. Bär dina kontaktlinser innan du bär något smink. Var rädd om dina linser och följ rätt sätt att bära dem, så att du kan idrotten dem bekvämt.

No comments:

Post a Comment