Friday 2 September 2011

Fake Piercingar

Medan piercing blir en populär trend de typer av piercing ökar också. Hört talas om falska piercingar? Nåväl, dessa omfattar i huvudsak användning av falska piercing smycken, som bara ger en illusion av piercing, när ingen hål görs i huden och inga smycken skall införas. Dessa har blivit ett populärt val för många som inte vill ha permanent piercingar eller vilka rädda för alternativ. Dessa är enkelt sätt att titta modish utan smärtor. Vad är mer, behöver du inte att fria hål, som kan se ointressant när du tar bort genomborrat smycken.
Hur du gör Fake piercingar?
Fake piercings är lätta att göra. Allt du behöver göra är att få ett par material som hantverk tråd, hantverk lim, små magneter och komma igång. Ja, naturligtvis kan du göra det själv. Ta en silver hantverk tråd. Kontrollera att dess tjocklek är samma som för en tunn näsa ring. Nu skär det att ha ett 1 tum lång ståltråd och slipa ordentligt. Sand, särskilt vassa kanter. Limma en magnet i varje ände. Böj tråden i en cirkulär form. Din falska piercing ring är klar att användas. För försiktigt ringen av att dra isär ändarna och bär den. En magnet kommer att stanna på utsidan och en annan på insidan. Du kan ha trendiga piercing med denna pjäs. För att göra det ännu mer trendigt kan du vrida kabeln eller lägga till en liten pärla till det. Prova!
Fake Piercingar Smycken Val
Med ökande populariteten för falska piercingar, har smycken, en viktig av falska piercingar en enorm efterfrågan. Det finns ett brett utbud inom design och typer som finns i denna kropp smycken. Från ringar dubbar, har du en massa val. Studs finns i olika stenar och olika färger. Medan vita stenar som är mest populära, kan du gå till en färgad funky bit också. Dessa är i grunden magnetiska fake piercingar som en magnet bakom stuteriet och en separat del av magnet. Fake läpp ringar, ringar näsa och örhängen är vanligt valt bitar. Bära tunga piercing ringer är också ett mycket populärt modetrend. Medan vissa välja att ha enkla ringar några välja den mer flärdfulla bitar. Dessa kommer med pärlor eller stenar i mellan. Den tvinnade ringar eller breda ringar även köper många för falska näsa eller öronhåltagning.
Om du tittar på de olika tillgängliga med falska skivstänger, är du säker på att få överraskad. Inte bara färgerna, men det finns flera former i dessa, vilka ser helt enkelt awesome vid förslitning. Vissa har en rundad slut och en del har en konformad spets. Pressen ringar utan magneter också används för falska piercingar. Du måste bara bära och tryck dessa, klart! Dessa kommer att se ut som en perforerad smycken som inte kan identifieras på avstånd. Dessa kommer även med flera mönster och med eller utan dubbar. Du kan också välja att U-formad fake smycken bitar som vanligtvis används för näsa eller öronhåltagning, dessa stanna spola på huden, men kommer att visas som riktiga piercings. Du kan också ha fake funky örhänge av medelstorlek, som finns i olika färger och unika former.
Om du undrar var du kan få fake piercing smycken, så är det bara kolla in de olika webbplatser, där du kan beställa dessa. Du kan också kolla in närmaste butiker som säljer accessoarer vilket definitivt kommer ha ett antal stycken och optioner i falska piercingsmycken. Låt mig berätta att det ultimata valet för falska piercingar som ser verkliga är dessa bitar med magneter. Få din favorit och Don som är extremt sexig och djärva look!

No comments:

Post a Comment