Thursday 1 September 2011

Dyraste bilen i världen

Det kan finnas flera debatter om vilken är den "bästa", "snabbast", "dyra" eller "lyxiga" bilar. Rika och berömda stolthet sig själva som ägare av många sådana bilar. Några av dem är så expansiva som många av oss bara kan ta en titt på katalogen och dag drömma om att äga en sådan bil i framtiden.
"Vilken är den dyraste bilen i världen", är en ganska vanlig fråga, och väldigt få av oss konstigt att varför folk som är beredda att spendera ett sådant belopp att äga sådan bil. Anledningen är enkel och logisk. Dyra bilar görs med toppmodeller tekniska standarder och oftast har high-end kvalitet. Till skillnad från vanliga bilar som du och jag kör, är dessa dyra bilar inte byggt med hjälp av reservdelar som tillhandahålls av någon annan fabrik. Varje komponent (automatisk del) tillverkas inom anläggningen, eller görs av välrenommerade tillverkare. Extrem försiktighet vidtagits för att upprätthålla kvaliteten på de tillverkade komponenten. Sist men inte minst, flera högkvalificerat och ingenjörer forma manuellt upp bilen med manuell arbete, koncentration och ofattbara antal mantimmar. Vid utgången av den totala processen, när bilen rullar ut ur fabriken lokalerna finns det inte så stor skillnad mellan kvalitet och finess som har använts för att få bilen och en militär jet. Den totala maskiner, material, kompetens och teknik som har använts för att göra en sådan bil sannolikt ovärderliga.
10 dyraste bilarna i världen
Följande är en lista över dyraste bilarna i världen genom tiderna, som för närvarande är tillgängliga för konsumenter genom regelbundna och icke auktioner. Det finns en möjlighet att inom en snar framtid kan priserna variera. En punkt bör noteras här är att veteranbilar inte beaktas i de dyraste bilarna i världen listan.
Bugatti Veyron 16,4, en mycket populär utmanare till tjänsten kostar ungefär $ 2 miljoner euro plus skatter och avgifter, i vissa fall avgifter. The Veyron 16,4 är en 16-cylindrig roadster, ofta äran att vara den snabbaste bilen med ett rekord toppfart på 253,5 mph. Invändigt och utvändigt på bilen är konstruerad för största möjliga fulländning, med den bästa komfort för föraren och topp aerodynamik.
Koenigsegg Trevita, en två dörr roadster med endast tillverkats 3, till datum. Själva namnet betyder "tre vita" i svenska språket. Kostnaden för en av tre bilar 2210000 $. Carbon keramiska bromsar, infotainment system, däck övervakningssystem, hydrauliska lyft-och paddla-shift, Inconell avgassystemet är några meriter av bilen.
Porsche Carrera GT, A super bil värd ca $ 440000, är ​​Carrera GT också bland snabbaste. Bilen handlar om hastighet och varvtal bara och levererar ungefär 205 mph +. Bilen kan accelerera från 0-60 på en kort spännvidd på 3,9 sek. Men sorgligt nog, stoppade produktionen under 2006.
Maybach Landaulet, Bilen är en symbol för komfort och perfekt stil. The Landaulet är en salong bil med cabriolet funktioner. Bilen har en V12-motor med en toppfart på 155 mph. Kostar $ 1,4 miljoner, är Maybach Landaulet ett träffande exempel på top gear tysk ingenjörskonst.
Lamborghini Reventon, en annan specialutgåva bilen med endast 20 bilar så långt, med $ 1.600.000 styck. Den ovärderliga svarta aluminium fälg, är de bästa egenskaperna hos denna bil. Enligt konstruktörer och produktionsenheter denna bil är inspirerad av modern militär jetplan.
Ferrari Enzo, A $ 670.000 mycket välkänt superbil döpt efter grundaren av Ferrari. Bilen är tillverkad och syftar till att bästa möjliga perfektion. Bilen är en hastighet monster som tar dig till 60 km / h på korta 3,4 sekunder med en toppfart på 217 mph.
Aston Martin Vanquish, Bond, James Bond, och namnet säger allt. Ett teknologiskt avancerat bil, med en fantastisk uppsättning av avancerade funktioner som snabbt har vidarebefordrat liv bildesigners in i framtiden, bra även på ett realistiskt sätt, om de kör fordonet. The Vanquish är nog bland de bästa bilar även i jämförelse med dagens tider. Det kan göra en 0 till 100 km / h på en super 10 sekunder och inspirera för att vara professionellt utformade hastighet oriented modell, med hög nivå av komfort och stil.
Saleen S7 Twin Turbo: Denna $ 555.000, superbil ofta krediteras vara den tredje snabbaste bil. Bilen erbjuder en magnifik 248 mph + max hastighet, och kan få till 60 km / h på en överraskande 3,2 sekunder.
Mercedes Benz SLR McLaren Roadster, The roadster sägs ofta vara den bästa och snabbaste automatlåda bil i världen med en 206 mph + max hastighet och 0-60 resan i en mycket snabb 3,8 sekunder. Bilen säljs på $ 495.000.
Rolls-Royce Phantom, Bland alla snabba sådana, har bilarna av royaltyn inte långt efter. Rolls-Royce Phantom är en 320.000 $ bil, som innehåller ett V12 BMW motor och är byggt på ett aluminium space frame. Bilen handlar om stil, fart och intryck. Övergripande dess ett mästerverk av skickligt hantverk och ingenjörskonst.
Observera att ovan nämnda bilar är inte om någon ranking och kostnad konkurrens är det bara en lista som uppskattar de ansträngningar av kreatörer. Kostnaden och fakta kan variera från gång till gång, och sub-modell för att sub-modell.
En ingenjör göras en gång en mycket klok kommentera så dyra bilar, för att på bästa och den dyraste bilen av året måste du få ett par årtionden eller kanske ett århundrade. Jag hoppas att jag besvarade din fråga som den dyraste bilen i världen. Man kan också ge din åsikt om dessa bilar och rösta i "dyraste i världen" poll.

No comments:

Post a Comment