Thursday 1 September 2011

Enkel Tatueringar för Boys

Nu en dag får en ny tatuering designen har blivit en rutin för alla. Även om det otaliga tatuering mönster som finns på marknaden, en ny tatuering design vinner popularitet direkt! Trots att hundratals människor väljer samma typ av en tatuering design, kommer du att märka att samma mönster ser olika ut på varje person. En orsak till det är att allmänhet en lägger sin kreativitet till tatuering som gör att det ser annorlunda ut. För det andra gör storleken och enkelheten i tatuering också se unik. Det finns några mönster som är ganska omfattande och komplexa, oavsett vilken storlek de är gjort i. Inte alla killar gillar sådan typ av omfattande konstruktioner, i själva verket finns det väldigt få platser där omfattande tatuering mönster accepteras. Tattoo älskare behöver inte bli besviken av detta som det finns många små enkla tatueringar för killar som inte bara är cool men kan också gömmas lätt. Läs mer på enkla tatueringar för män.
Enkel och Sweet design tatuering
Eye of Ra Tattoo: Eye of Ra tattoo, också känd som ögat av Horus tatuering är en av det viktigaste egyptiska tatuering mönster. Ra sägs vara himlen och solen gud. Han sägs hålla ett öga på saker du gör, sägs det också att vara en symbol av skydd och healing. The Eye Ra tatuering är en liten och enkel design, det skildras med en kurva som representerar det övre ögonlocket och två-tre rader under ögat som ytterligare breddar gör ögat likna en hök öga. Eftersom det är en liten tatuering design, välja ett ställe där tatuering kan vara synliga, som nacken, handleden eller foten. Olika färger kan användas för att skildra denna tatuering dock de mest populära är grön svart och orange. Ögat av Ra ​​är i allmänhet skildras i svart och omgiven av en färgad cirkel.
Armband Enkel Tatueringar: Armband tatueringar är ett av de enklaste tatueringar. Vilket namnet antyder, är armband tatueringar uppenbarligen gjort på armen. Armband tatueringar lindas runt bicep, precis som alla andra band, eftersom tatuering är ganska liten, är komplexa mönster inte används inte för armband tatueringar. Det finns en hel del motiv som blommor eller vinstock armbindel tatuering, tribal armband tattoo, Celtic armband tatueringar är tillgängliga i form av armband tatueringar. Pojkar generellt tycker inte design som enkel fjäril tatueringar, det är därför det finns många mönster speciellt tillgängliga för killar, som taggtråd tatueringar. Taggtråd tatueringar symboliserar seghet och styrka. Den person få en taggtråd tatuering gjort är också betraktas som starka och tuffa som ett taggtråd, varför de cyklister favorit armband tatuering mönster.
Celtic Enkel Tattoo: Fast Celtic tatueringar ser komplexa, de är faktiskt ganska enkelt. Alla Celtic tatueringar är egentligen består av fyra huvudsakliga mönster, knop, spiraler, kors och steg arbetet. Någon av dessa mönster kan omvandlas till en enkel tatuering design för pojkar. Om du vill ha en ordentlig design för din tatuering, kan du välja olika keltiska mönster som korset, Celtic hjärta, Celtic Trinity Knot etc. Den keltiska träd tatuering är också en av de enklaste och mest meningsfulla tatuering mönster som denna tatuering symboliserar liv och centrum av jorden. Celtic tattoos kan göras på övre eller nedre ryggen, biceps, nacke, handleder, fotleder och fötter. Läs mer på enkla tatueringar för killar.
Brev-baserade Enkel tatueringar för Boys: Brev-baserade tatueringar är också enkla tatueringar för pojkar. Meningsfulla ord som hör till olika språk skildras, enligt val. Medan antalet ord är i allmänhet begränsad. Kinesisk skrift tatueringar och kanji symboler är populära när det kommer till brev-baserade tatueringar. Om du väljer ett främmande språk brev-baserade tatuering, dubbelkontrollera betydelsen av bokstäver, så att du inte behöver briljera en vulgär eller dum säger på ärmen under hela ditt liv! Läs mer på enkla tatuering mönster för män.
Det var några av de enkla tatueringar för pojkar. Oavsett tatuering du väljer, ta ordentlig tatuering noga med att undvika infektion. Även enkla dessa tatueringar är säker att få dig i centrum för attraktion, så få en enkel tatuering snart!

No comments:

Post a Comment