Friday 2 September 2011

Natural Lip Balm Recept

Vill mjukt och glänsande läppar? Mjuk rosa läppar ser oerhört vacker och lägga till en härlig touch på ditt leende. Nariga läppar är en problem som kan orsakas på grund av flera skäl. Problemet är inte begränsad till vintrarna och du kanske har detta året runt. Dyra läppstift innehåller fuktkräm, läppar glans eller läppbalsam finns på marknaden marknadsförs som bästa kosmetiska produkter ger dig mjuk och rosa läppar. Men förutom att vara dyr, kan de innehålla vissa skadliga ingredienser som kan medföra mörkfärgning av läppar och också vara en orsak till torra nariga läppar. Så hur försöker några naturliga läppbalsam? Du kan enkelt göra ett läppbalsam hemma och använda för komplett läppvård.
Hur man gör Natural Lip Balm?; Det finns olika recept som du kan prova för att ha ett naturligt läppbalsam. Med användningen av naturligt ingredienser, du är säker att öka skönheten i din läppar och ser underbar ut. Så få ingredienser och börjar arbeta.
Honung Lip Balm Recept; Du behöver 2 tsk honung och bivax var och 1 tsk mandelolja för denna naturliga läppbalsam recept. Ta en bunke och häll 2 msk honung och 2 tsk bivax till det. Smält dessa och under omrörning. Nu bort från värmen och tillsätt mandelolja. Blanda väl och häll i en liten tub eller behållare och kylskåp viss tid så att hjälpa till att fastställa. Här är mer om bivax läppbalsam.
Jojobaolja Lip Balm Recept, Du behöver 3 tsk av jojobaolja, 2 tsk av bivax och några droppar grapefrukt eterisk olja. Ta dessa ingredienser i en skål och värm. När dessa ingredienser smälter och börja kokning rör om väl och stäng av värmen. Häll dessa naturliga läppbalsam ingredienser i vackra små behållare och kyla för en timme efter 20 minuter.
Rose Lip Balm; Du behöver 5 tsk bivax från den 2 tsk kokosolja ökade eterisk olja och krossa torkade rosenblad för detta recept. Se till att kronbladen är fullständigt torkade och krossade ha ett fint pulver. Nu smälter bivax och kokosolja tillsammans. Ta bort den från värmen, tillsätt 3 droppar steg eterisk olja och 1 tsk krossade rosenblad. Om du har rört denna blandning väl och häll det i läppbalsam behållare och låt den inställd. Läs mer om de bästa läppbalsam.
Kokosolja Lip Balm Recept, Här är ett enkelt recept på fysisk läppbalsam. Ta 2 tsk av kokos olja, 2 tsk av bivax och ½ tsk pepparmyntsolja. Smält bivax i ett kärl och stänga av värmen. Nu lägga kokosolja, pepermint olja och rör om väl i några minuter. Överför blandningen i balsam behållaren och låt den svalna. Nu placera denna hemmagjorda läppbalsam i kylen i 30 minuter.
Så dessa var några recept som hjälper dig att veta hur man gör läppbalsam. Du kan lägga till mat smakerna dessa naturliga läppbalsam recept. Du kan också bara ren och använda den gamla läppbalsam behållare eller köpa nya från ett hantverk butik. Lägger fruktjuice dessa naturliga läppbalsam recept är också en bra idé att ha färgglada läppbalsam till nåd dina läppar. Att göra det trendigt är bara enkelt genom att lägga till kosmetiska glitter eller skimmer som går att köpas från butiker skönhet leverans. Så, ha kul att göra dessa recept och ser vacker med de mjuka, rosa kissable läppar med hjälp av naturliga läppbalsam.

No comments:

Post a Comment