Thursday 1 September 2011

Foot Tattoo Designs

För vissa är det att göra om en fräck redogörelsen och för några av dess om att lämna bakom subtila spår. Hursomhelst, fot tatuering mönster är ett perfekt sätt att göra dessa mode uttalanden. Dessa tatueringar är ser lika slående, om de gjort bra och viktigast av allt, väl placerade. Foot tatueringar är ganska exotiskt som de vanligen undvikas vid olidlig smärta de orsakar. Tatuering mönster för mul finns många, men du måste veta vad betyder de, innan du får dem permanent inked på dig själv. Här är några idéer för mul tatuering mönster och vad så de menar.
Ankel och fot design tatuering
Flower fot tatuering mönster, Blommor är den perfekta foten tatuering mönster för kvinnor. Dessa vackra mönster är emblem för natur, kretslopp av födelse, fortplantning, död och pånyttfödelse. Färgglada avtryck på huden representerar oskuld och renhet. Särskilda blommor har en religiös och andlig betydelse. Blommor, sedan urminnes tider har använts för att härleda prövning, färger och dofter. Thus blomma tatueringar symbolisera adel, lugn, healing, sötma och skönhet. Form, färg och doft av blommor har inspirerat till otaliga namn på olika språk. Läs mer om mul tatueringar för flickor.
Star Foot Tattoo Designs, betydelser stjärnan skiljer tatueringar, med skillnaden i bildspråk stjärnbild. Dessa himmelska kroppar runt anklarna, ovanpå på foten eller kring fotknölen göra fantastiskt intryck. Den generaliserade betydelsen av ett start tatuering är ljuset lyser i mörkret. En stjärna tatuering står för sanning, hopp och anda. Den representerar den gudomliga gnistan och glödande glöd att söka klarhet i tider av förtvivlan och uppgivenhet. Davidsstjärnan, stjärna och stjärna damm, nautiska tatueringar stjärna och stjärnskott tatuering också göra för stora fot tatueringar.
Tribal Fot Tattoo Designs, The indianerna var pionjärerna av kroppskonst. I deras tider var tatuering ett adelsmärke, kärlek, social status, förlust, hågkomst, straff och viktigast identifiering. Fjärilar, totemdjur, kryptiskt mönster, ringar, masker, klor, drakar, skorpioner och knop är några av de berömda dras tribal tatuering mönster. De flesta av tribal tatueringar har myter knutna till dem, vilket gör dem ännu mer intressant.
Celtic Foot Tattoo Designs, Celtic tatueringar ser först otroligt dekorativt. Rötterna till dessa mönster går bakvägen tillbaka i historien. De flesta av de tatuering bilderna använts av konstnärer och entusiaster konst från det irländska bok för Kells. Det keltiska korset, som uppstod i 4: e århundradet, symboliserar en bro mellan himmel och jord. Den populära komplexa sketchings Celtic knop förknippas med sammanflätning av två älskare, evigheten och de fem delar. Den keltiska mönster är stor tatuering mönster för fot. Läs mer på keltiska knutar och betydelser.
Zodiac Foot Tattoo Designs, Bära ditt stjärntecken finns på den yttre ankeln är inte bara foten tatuering mönster för män, men för kvinnor också. Vi är inte bara styrs av soltecknen, utan av månens tecken också. Så ta reda på vad som är månen tecken och skaffa dig en tatuering av två samgående tecken. Du kan också få din stjärntecken dras med bokstaven i ditt namn. Den bästa delen om zodiac tatueringar är att de upptar liten plats, men säger mycket om din personlighet.
Det var några av foten tatuering mönster som du kan få inked på din hud. En tatuering är permanent, så tänk dig för innan du väljer en design, eftersom det är en förlängning av din personlighet också.

No comments:

Post a Comment